2017-10-21 23:55:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Próbálja megfékezni a lobbanékonyságát

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Próbálja megfékezni a lobbanékonyságát, ne vállaljon túl nagy kockázatot semmilyen téren! Új ötletei lehetnek, de ezeket csak később tudja megvalósítani.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Könnyen lehet, hogy sikerülni fog valami, amit már régóta szeretett volna elérni, és ettől nagyon megkönnyebbül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most fejlődhet az önismerete, ha egy kicsit visszavesz a tempóból, és befelé is figyel. Önkontroll szükséges ahhoz, hogy jól irányítsa az energiáit, ne kapkodjon, de ne is kényelmesedjen el.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok új ötlete támad, és ezeket gyorsan meg is tudja valósítani. Ha valami zavarja, azt jelezze az érintetteknek, most nem fognak megharagudni ezért.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Legyen nagyon óvatos, mikor a házimunkát végzi, lehetőleg kerülje el, hogy létrára kelljen másznia, vagy éles szerszámokkal kelljen dolgoznia… A dolgok ma valószínűleg nem a kedve szerint alakulnak, ám ön higgadtan veszi tudomásul a nehézségeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Igazán jó napja lesz, sok élményt gyűjthet, és kitűnően szórakozhat. Délután a fizikai munka nagyon jót tehet önnek, mert kiszellőzik a feje, és utána még jobban fogja érezni magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Veszekedések törhetnek ma ki otthon, valószínűleg a szüleivel, vagy a párjával nem ért egyet egy fontos kérdésben. Valami kipattantja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és önkéntelenül felhánytorgatja a régi sérelmeit és csalódásait. Öntsön tiszta vizet a pohárba, és próbálja megragadni a problémák valódi okát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.Ma jó hangulatban van, nagy lendülettel szervezi a hétvége programjait. Találkozzon a barátaival, most remek estét tölthetnének el együtt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Mérleg jegyében áll, ez felerősíti a párkapcsolati esélyeit. Sok flörtben lehet ma része. Ha párkapcsolatban él, akkor szervezzenek estére közös programot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha meg akar menteni egy barátságot, vagy egyik rokonához fűződő kapcsolatát, akkor önnek kell egy tisztázó beszélgetést kezdeményeznie ennek érdekében. Kár lenne ugyanis egy buta sértődés miatt elvesztenie valakit, aki fontos önnek. A mai nap alkalmas erre!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ingerlékennyé válhat és ma tényleg nehéz lesz kijönni önnel, alaposan megnehezíti a szerettei dolgát… Fegyelmezze magát egy kicsit jobban!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma is a munkahelyi problémák miatt aggódik, pedig félre kellene tennie ezeket. A szerelemben igazán boldog pillanatokat élhet át!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: